Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Biltstraat – UTRECHT
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Biltstraat
Biltstraat 102 3572 BJ
UTRECHT

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Voor een afspraak op het spreekuur, dient u altijd vooraf een afspraak te maken. Een afspraak kunt u maken via ons beveiligde patiënten portaal of telefonisch tussen 08.00 tot 11.00 uur  en tussen 13.00 tot 16.30 uur.

De assistente zal altijd vragen naar de reden van uw contact. Ze is hiervoor opgeleid en doet dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Komt het niet uit om tussen 8.00 uur en 17.00 uur op een afspraak te komen? Dan kunt u een afspraak maken voor het avondspreekuur.

Heeft u meer tijd nodig dan 15 minuten?
Een afspraak kan maximaal 15 minuten duren. Heeft u meerdere vragen en hierdoor meer tijd nodig? Geef dit aan bij het maken van de afspraak. De assistente zal hiermee rekening houden bij het inplannen van de agenda. De tijdsduur van een dubbele afspraak is maximaal 30 minuten.

Kunt u niet op uw afspraak komen?
Meld dit dan tot uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) telefonisch bij de assistente. De afspraak wordt uit onze agenda verwijderd, wij kunnen een andere patiënt helpen en u kunt vaak direct een nieuwe afspraak bij ons maken.

 No show tarief

Mocht u zonder bericht niet verschijnen op de afspraak of u zegt deze op het laatste moment af zonder geldige reden, kunnen wij u kosten in rekening brengen: 15 euro voor een enkele afspraak bij de huisarts, 25 euro voor een dubbele afspraak en 30 euro voor een afspraak bij een praktijkondersteuner. Deze ‘no- show factuur’ wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.