Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Biltstraat – UTRECHT
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Biltstraat
Biltstraat 102 3572 BJ
UTRECHT

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Voor een afspraak op het spreekuur, dient u altijd vooraf een afspraak te maken. Een afspraak kunt u maken via ons beveiligde patiënten portaal of telefonisch tussen 08.00 tot 11.00 uur  en tussen 13.00 tot 16.30 uur.

De assistente zal altijd vragen naar de reden van uw contact. Ze is hiervoor opgeleid en doet dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Komt het niet uit om tussen 8.00 uur en 17.00 uur op een afspraak te komen? Dan kunt u een afspraak maken voor het avondspreekuur.

Heeft u meer tijd nodig dan 15 minuten?
Een afspraak kan maximaal 15 minuten duren. Heeft u meerdere vragen en hierdoor meer tijd nodig? Geef dit aan bij het maken van de afspraak. De assistente zal hiermee rekening houden bij het inplannen van de agenda. De tijdsduur van een dubbele afspraak is maximaal 30 minuten.

Invoering no-show tarief
Wanneer u zonder geldige reden een afspraak verzaakt, zijn wij genoodzaakt de kosten bij u in rekening te brengen. Dit is 15 euro voor een regulier consult en 25 euro voor een langer consult. Voor een niet nagekomen afspraak bij de praktijkondersteuner hanteren wij een tarief van 30 Euro per consult omdat voor de consulten bij de praktijkondersteuners langere tijden gereserveerd.
Let op: deze ‘no- show factuur’ wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Kunt u niet op uw afspraak komen?
Meldt dit dan tot uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) telefonisch bij de assistente. De afspraak wordt uit onze agenda verwijderd, wij kunnen een andere patiënt helpen en u kunt vaak direct een nieuwe afspraak bij ons maken. Er wordt dan natuurlijk géén ‘no-show’ tarief berekend.