PRAKTIJKINFORMATIE – Huisartsenpraktijk Biltstraat – UTRECHT
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Biltstraat
Biltstraat 102 3572 BJ
UTRECHT

PRAKTIJKINFORMATIE

Huisartsenpraktijk Biltstraat is de verzamelnaam voor 2 samenwerkende huisartsenpraktijken. Wij zijn gevestigd op de 1e etage van gezondheidscentrum Wittevrouwen.

Wij zijn een goed ingewerkt en enthousiast team dat streeft naar hoog kwalitatieve zorg waarbinnen u als patiënt centraal staat.

Onze praktijken zijn NHG geaccrediteerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk van onze beroepsgroep en betekent dat de kwaliteit in onze huisartsenpraktijk is getoetst en goedgekeurd en dat er continu wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering.

Wij bieden naast de reguliere openingstijden een avondspreekuur, een permanente bezetting van onze receptie door een doktersassistente en een digitaal patiëntportaal. Voor de informatievoorziening beschikken wij over een eigen digitaal informatiescherm in de wachtkamer, een informatiefolder en een toegankelijke, frequent geactualiseerde website. In de wachtkamer hangt tevens een folderrek met informatiemateriaal op het gebied van zorg en welzijn.

U kunt er als patiënt vertrouwen in hebben dat onze praktijken verantwoorde zorg leveren waarbinnen u als patiënt centraal staat.

Onze patiënten zijn ingeschreven bij één van de 2 praktijken:

– Praktijk van I.H. Barels. Hierin is ook werkzaam dr. L.L.C.H. Werners.

– Praktijk van dokter L.J.J.M. Vlak, van F.M. Wouters,  S.A.M. de Jong. Hierin is ook de heer R.P.J. Steins werkzaam.

De zorgverleners in ons gezondheidscentrum werken zo veel mogelijk samen om daarmee afgestemde persoonlijke zorg op maat te kunnen bieden. Naast de huisartsenpraktijk zijn in ons gezondheidscentrum gevestigd:
– Fysiotherapie Utrecht Oost
– Haptotherapeute Suze Hoogveld
– Dietiste Evelien Katier
– Psychologe Ria Zuidema
– Apotheek Koert

Wij werken nauw samen met andere multidisciplinaire zorgverleners in georganiseerde eerstelijnszorg (stichting GEZ Utrecht Oost) en vormen deel van de zorggroep Huisartsen Utrecht Stad https://huisartsenutrechtstad.nl/