Reageren op vacature – Huisartsenpraktijk Biltstraat – UTRECHT
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Biltstraat
Biltstraat 102 3572 BJ
UTRECHT

Reageren op vacature

Binnen ons team hebben wij m.i.v. 1 apr 2021 een vacature voor een:

Praktijkondersteuner GGZ voor 24 uur per week
(
werkdagen in overleg, voorkeur voor ma, di en woe/vrij plus avond SU op ma avond)

Helaas is onze fijne collega POH GGZ toe aan een nieuwe uitdaging na 9 jaar met veel plezier op onze praktijk te hebben gewerkt. Hierdoor zijn wij per 1 april aanstaande op zoek naar een nieuwe collega.

Wij zijn een dynamische stadspraktijk nabij het centrum van Utrecht met een diverse patiëntenpopulatie van jong tot oud met relatief veel gezinnen en studenten. Met onze praktijk streven we naar een goede bereikbaarheid, service, patiëntvriendelijkheid en een open en benaderbare communicatie.  Door goed te luisteren naar de patiënt proberen we aan te sluiten bij zijn/haar behoeften om zo optimale zorg te leveren. Dit doen wij met elkaar als team zowel binnen de praktijk als daarbuiten met andere eerstelijns zorgverleners in de wijk , stad en de nabij gelegen ziekenhuizen.

Als NHG geaccrediteerde praktijk leveren wij goede kwaliteit van zorg, die continu in ontwikkeling is.  Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij onze patiëntenpopulatie willen wij optimaal gebruik maken van vernieuwingen en innovaties, zoals e-health en duurzaamheid. Wij werken in een team met 6 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 2 POH S, 2 POH GGZ, 6 assistentes, een stagiaire en een praktijkmanager. Naast de huisartsen zijn ook een psycholoog, diëtist, hapto- en fysiotherapeut en de apotheek in ons centrum gevestigd. Wij hebben ca. 9000 patiënten uit het omliggende postcodegebied en bestaan uit 2 afzonderlijke praktijken met gezamenlijk personeel.

Functieomschrijving
Als POH-GGZ breng je de problemen van een patiënt in kaart en komt je tot een advies, korte (soms evt. langere) behandeling of een gerichte doorverwijzing binnen de GGZ. Je ondersteunt daarbij de huisarts bij het verlenen van zorg aan patiënten met psychische, psychosomatische en/of psychosociale problemen. Je draait zelfstandig spreekuur en doet af en toe ook huisbezoeken. Bijhouden van patiëntendossier en terugrapportage over de voortgang aan de huisarts is ook onderdeel van je taken.

Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en zelfstandige teamspeler die de opleiding tot POH-GGZ heeft afgerond en enkele jaren relevante werkervaring heeft in de eerste- of tweedelijns zorg. Tevens dien je te beschikken over een probleemoplossend vermogen, waarbij je kunt terugvallen op kennis en een netwerk van zowel eerste- als tweedelijns zorgvoorzieningen. Autonoom kunnen werken en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een vereiste. We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelgroep (studenten, jongwerkenden en hoogopgeleiden), maar ook uit de voeten kan met zwaardere problematiek en bij crisissituaties dit goed kan beoordelen en passende aanvullende hulp weet in te schakelen. We willen graag iemand die in de begeleiding  de zelfredzaamheid en veerkracht van de patiënt aanspreekt en de behandeling, waar mogelijk, bij de patiënt zelf laat. Specifieke werkervaring (bijvoorbeeld met jeugd) wordt gewaardeerd.

Overig:

  • een dienstbetrekking voor circa 24 uur per week incl. avondspreekuur op maandag tot 20.00 uur
  • werkdagen bij voorkeur ma, di en vrijdag (of woensdag)
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO huisartsenzorg

Informatie en sollicitatie:
Je sollicitatiebrief met c.v. ontvangen wij graag vóór 1 februari op: i.bunt@ezorg.nl
Voor meer informatie mag je natuurlijk ook eerst bellen met de praktijkmanager op 06-51025811.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Vacature en gegevens

Beschikbaar

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Vacature en gegevens

Functie
Beschikbaar
Aantal uur per week
Opleiding
Werkervaring
Referentie
Details

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Formulier verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord