Uw 2e Covidvaccinatie met AstraZeneca – Huisartsenpraktijk Biltstraat – UTRECHT
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Biltstraat
Biltstraat 102 3572 BJ
UTRECHT

« Terug naar het overzicht

Uw 2e Covidvaccinatie met AstraZeneca

Uw 2e Covidvaccinatie met AstraZeneca
De tweede prikrondes met AstraZeneca zullen binnenkort plaatsvinden. Dit geldt voor alle patiënten die een eerste vaccinatie met AstraZeneca hebben gehad èn bij wie geen ernstige bijwerkingen zijn opgetreden. Het Covid-vaccinatie proces is voor huisartsenpraktijken een logistieke uitdaging, náást de reguliere zorg. Om die reden kunt u niet zomaar terecht voor een vaccinatie op een voor u handig moment, maar gebeurt dit op door ons bepaalde momenten. Wij vragen hiervoor uw begrip!
– Datum en tijdstip: U heeft van ons bij de 1e vaccinatie een datum en tijdstip ontvangen wanneer en hoe laat u voor uw 2e vaccinatie verwacht wordt.
– Wij gaan de prikdata niet aanpassen naar aanleiding van het bericht dat de termijn van 12 weken tussen de 2 AstraZeneca prikken kan worden ingekort. Dit is logistiek niet meer te organiseren voor ons. Bovendien geldt: Hoe langer de termijn tussen de eerste en de tweede AstraZeneca vaccinatie, hoe effectiever deze is!
– Wilt u alstublieft niet bellen met onze praktijk of u uw vaccin eerder kunt krijgen? Anders komt onze reguliere zorg in de knel!
– Kunt u niet op de door ons geprikte datum? Wilt u dit ons alstublieft laten weten via uw beveiligde patiëntomgeving? Indien u hiervan geen gebruik maakt, dan kunt u dit ons laten weten via huisartsenbiltstraat@ezorg.nl
Wij kunnen u helaas niet garanderen dat wij u dan op een ander moment alsnog zullen vaccineren. Wij doen wel ons uiterste best; wij zetten u dan op de lijst en nemen contact met u op als wij een mogelijkheid hebben. Wederom het verzoek om niet zelf met ons hierover te bellen!

Mensen vanaf 60 jaar, geboren in 1960 of eerder, kunnen veilig een prik met AstraZeneca blijven krijgen.
Mensen onder de 60 die al een eerste vaccinatie met AstraZeneca gehad hebben zonder ernstige bijwerkingen binnen 14 dagen na vaccinatie kunnen veilig de tweede prik van dit vaccin krijgen.

 

Publicatiedatum: 26-05-2021